Frågor

Hur levereras mina varor?

Mina produkter i betong lämnas ut av mig i centrala Örebro då en bättre lösning av frakt inte finns tillgänglig just nu.

Målningar lämnas först och främst över personligen i Örebro, men kan även skickas paketerade hem till dig, med bästa möjliga fraktmedel.


Hur lång tid tar det för min beställning att bli klar?

Har du beställt en vara i betong önskar jag att du räknar med minst en vecka från det att jag gjutit den, innan den är helt klar. Jag meddelar dig när jag gjutit din vara. Bränningstiden kan också variera beroende på storlek. Förväntas din vara ta längre tid meddelar jag dig detta vid beställningstillfället.

Beroende på hur stor efterfrågan är, kan tiden förlängas.


Målningarna är unika i sig, endast ett exemplar av varje. När målningen finns här på hemsidan är den redo att bli din.


Hur tar du betalt?

Betalning för betongvara sker via faktura. När du beställt din vara skickas fakturan ut via e-post, så att betalningen är avklarad innan det är dags att hämta ditt köp. Har du någon fråga så hör gärna av dig!

Betalning för målning sker via swish vid utlämningstillfället eller samtidigt som jag lägger den på posten.


Hur ofta skapar du en ny kollektion av målningar?

När inspirationen faller på är det svårt att hålla mig borta ifrån canvas-dukarna. Just nu jobbar jag på kollektionen "Beyond, but closer still" och den kommer ta upp mycket av min tid och nya målningar kommer dyka upp här tills jag känner mig redo för en ny kollektion. Uppdaterar när en ny kollektion börjar ta form.


Var återvinner jag mina varor?

Du återvinner dina varor på din närmsta återvinningscentral, i containern där det står märkt "Obrännbart".