Konst

När jag får stryka händerna över en tom canvas, känna känslorna som flödar inombords och sedan få försöka återskapa det med färg och form, det ger mig en sådan djup glädje och berör mig på ett plan som jag inte riktigt kan hålla för mig själv. Jag finner vila i rörelserna och det skapar ett andrum som jag värdesätter högt.


Att få ge er möjlighet att ta del av mina målningar känns pirrigt och helt underbart! Önskar att min konst kommer till hem där de kan få vara något att vila ögonen och själen på en stund och att de får ge er en glimt av den värld som jag förnimmer i det stilla.

om mig

"Brinner för betong, såsom betong brinner för mig."

- Erika Jogensjö 


Mitt namn är Erika Jogensjö och jag driver mitt lilla företag med verkstad och ateljé på landet utanför Örebro. Jag älskar skog, fria vindar och familjekärlek i stora mängder.


Finbetong

Har under en längre tid haft betongen på mitt hjärta, men det är först nu som jag vågat släppa fram skapandet. Jag har hittat ett utlopp för min längtan att skapa, och kanske kan jag även ge någon annan glädje.


Enkelhet, kreativitet och tyngd är tre ord som återfinns i mitt skapande. Mitt driv för den gedigna betongen har resulterat i olika kreationer som jag nu önskar dela med dig.

Allt är skapat hemma hos mig, by me.